Certifierad Business Executive Coach med Joseph O’Connor

Denna kurs kommer att utveckla dig som coach och ta dig in i eliten av coacher. Större delen av verksamhetscoaching inriktar sig mot ledare – verkställande- och toppchefer. De behöver vara ledare och coaching är ett av de mest kraftfulla sätten att hjälpa dem utveckla sina personliga egenskaper som ledare.

Executive Coaching är en verksamhet som under 2010 omsatte över en miljard dollar. Fler och fler företag satsar på coaching för att utveckla ledarskapet hos sina högsta chefer.

Executive coaching tar dig ett steg bortom de färdigheter övriga typer av coachingutbildningar ger. Ledare behöver coacher som själva är ledare. Vanliga coachingfärdigheter är inte tillräckligt. Du vill vara extraordinär! Du vill vara det bästa du kan vara. Denna kurs kommer att placera dig i denna elitkategori.

En Executive coach ska ha förmåga att coacha såväl enskilda som grupp och ta utgångspunkt i den verksamhet som personen eller gruppen ingår i. Coachingen har dubbelt syfte. Coaching skapar målorienterat handlande och lärande. Stor fokus ligger på reflektionen och lärandet. Coachingen ska ge såväl ökad handlingsberedskap som ökade insikter till verksamheten. På denna utbildning får du lära dig och träna på allt detta.

Trainer

Joseph O’Connor är en av de mest kända och respekterade tränarna inom coaching och NLP i världen. Han har undervisat i Nord- och Sydamerika, Hong Kong och Singapore, (där han tilldelades medaljen av National Community Leadership Institute), Nya Zeeland och många europeiska länder. Joseph har varit gäst medlem av fakulteten för NLP universitetet i Santa Cruz, Kalifornien.

Joseph har arbetat med många företag som tränare och konsult, inklusive Citibank, BA, HP Invent, och FN: s organisation för industriell utveckling (UNIDO) i Wien, samrådat om industriellt samarbets projekt i utvecklingsländer.

Han är författare till sjutton böcker översatta till tjugofem språk, däribland många av de bäst säljande och mest respekterade böcker inom NLP, systemtänkande och coaching. Han var den första författaren utanför USA som skrev en NLP bok. Hans bok,’Introducing NLP’ har använts i över tio år som grundbok för NLP utbildningar och har sålt över 100.000 exemplar. Joseph är en av grundarna av ICC.

Förkunskaper

Detta är en avancerad specialistutbildning öppen för alla ICC certifierade coacher och coacher som har fullgjort motsvarande träning genom annan certifieringsorganisation än ICC.

Certifieringsorganisation
ICC – International Coaching Community

Mer info om kursen och anmälan

Kursstart: 2017-09-05
Anmäl dig på Skandinaviska Ledarhögskolans (SLH:s) webbplats

Till info och anmälan